Valokuvaus

Huom! Olen lisäämässä lähiaikoina hinnaston kotisivuilleni, toistaiseksi hintatiedustelut projektien mukaisesti sähköpostitse (contact@laurapensasmaki.com).TIE KUVAAJAKSI

Vaikka olenkin kuvannut jo vuosia, uskalsin ensimmäisen kerran lähteä kokeilemaan siipiäni valokuvaamisen suhteen y-tunnuksen alla keväällä 2019 ja tästä syystä miellän itseni aloittelevaksi valokuvaajaksi. Yrittäjänä olen toiminut jo pidemmän tovin, olen aloittanut vuonna 2012 kauneusalan töiden parissa ja minulla on oma kampaamo Helsingin Meilahdessa (lisää minusta ja liikkeestäni löydät täältä).

Viihdyin pitkään kameran edessä - pidin muutamaa eri blogia yli kymmenen vuoden ajan, välillä täysin harrastuspohjalta ja välillä työkseni. Blogien kautta aloin poseeraamaan asukuvissa, tein satunnaisesti häämallin töitä, sekä viime vuosina Instagram -kuvien eteen on tullut harrastuksena poseerattua käytännössä ympäri maailmaa. Kaiken tämän ajan olen viihtynyt myös siellä kameran takana, blogi ja koko ajan kasvaneet työkuvioni vaativat jatkuvasti enemmän ja enemmän kuvaamista.

Vuosi 2019 oli käännekohta kaikessa, aloimme suunnittelemaan kampaamokollegani Nellin kanssa uusia työkuvioita ja huomasin yhtäkkiä olevani koko ajan kamera kädessä. Vuosi on vierähtänyt hullulla vauhdilla eteenpäin ja meidän pienet suunnitelmat ovat kasvaneet suuriksi ja olemme saaneet olla mukana monissa eri projekteissa. Olen saanut kuvata morsiamia ja heidän hääseurueitaan hääaamun laittautumisissa, olen kuvannut hääaiheisissa stailatuissa kuvauksissa, sekä olen ottanut pian avattavan verkkokaupan tuotekuvia, lukemattomia kampauskuvia, sekä kuviani tullaan näkemään myös runsaasti loppuvuodesta 2019 lanseerattavassa täysin uudessa hääkonseptissa.


HÄÄT & HÄÄMUOTI

Rakastan häitä ja kaikkea niihin liittyvää, unelmani on päästä kuvaamaan ensimmäiset hääni tänä kesänä ja tällä hetkellä näyttää myös siltä, että unelmani on käymässä toteen! Haluan päästä näyttämään osaamiseni, sekä oman tyylini kuvaamisessa, jotta pystyn mahdollisesti jatkossakin saamaan näitä unelmakeikkoja. Jokaiselle alalle on vaikea lähteä uutena, alalla on jo omat huipputekijät ja aloitteleva yrittäjä vertaa väkisinkin itseään muihin. Jostain on kuitenkin pakko aloittaa, oma menestykseni kauneusalan ammattilaisenakaan ei tullut todellakaan yhdessä yössä ja tästä oppineena suhtaudun tähän uuteen urasuuntautumiseen rauhallisin mielin.

Olen kerryttänyt hyvin portfoliotani ja kuvauskeikkoja on sovittuna jo pitkin vuotta, joten portfolioni kasvaa hyvää ja tasaista vauhtia. Tulen tekemään pääsääntöisesti häiden parissa kuvaustöitä, niin oikeiden morsianten, kuin hääaiheisten stailattujen kuvausten suhteen malleja kuvaten. Tämän lisäksi olen toki kiinnostunut kaikista kuvausmahdollisuuksista, joten jos kuvaustyylini puhuttelee, ota rohkeasti yhteyttä!


TYYLINI

Kuvaan luonnonvalossa, en pelkää liikettä, rakastan lähikuvia yksityiskohtineen ja haastan mielelläni vähän kuvattavaakin. Pyrin taltioimaan kuviini tunnetta, hempeyttä ja vähän sitä rosoisuuttakin. Haluan tuottaa laadukasta sisältöä oman näkemykseni mukaan, kuvistani huokuu osaksi ns. Pinterest -tyyli, sekä ehkä pieni blogimaisuuskin. Editoin kuvani aina tarkasti, tyylini on hieman tummanpuhuva ja pidän kuvat pääsääntöisesti värillisinä. Mustavalkoisissa kuvissa on kuitenkin aina oma tunnelmansa ja joskus kuva toimii ehdottomasti paremmin mustavalkoisena.

Koen kuvaustyylini olevan uusi tuulahdus alalle ja jään innolla odottamaan mitä mahdollisuuksia tämä tulee minulle avaamaan!

Jos kuvaustyylini puhuttelee, toivon sinun ottavan minuun yhteyttä, vaikka olenkin vielä uusi nimi alalla. Ja nyt vihdoinkin niihin kuviin, jotta pääsen näyttämään sen osaamiseni!


(klikkaa)